Erikoiset

Tekniikan Erikoismies

Haastavan mielenkiintoinen projekti

Lähtötilanne: Pitkän linjan laadukas erikoisliike Rauman Akku Oy on tehnyt markkinointiyhteistyötä PJG:n kanssa vuodesta 2004. Vuonna 1958 perustetun yrityksen mainonta on ollut perinteistä ja retrohenkistä. Perinteinen on ollut myös vuosittainen Rauman Akun kalenteri. Vuonna 2012 kalenteri päätettiin kerralla tuoda nykypäivään.
Alustava idea talteen

Ratkaisu: Kalenterin pääkuvaan luotiin ”Tekniikan ihmemies”. Lukuisten kuvausten ja kuvankäsittelyiden tuloksena Tekniikan ihmelapsi heitti kerralla Rauman Akun ilmeen nykypäivään – tai oikeastaan saman tien noin vuoteen 2050! Asiakas innostui mainiosta hahmosta, ja ihmemies seikkailikin hetken kuluttua kalenterin lisäksi myös muun muassa netissä ja TV-mainoksessa. ”Innostuin itsekin hahmon kehittelemisestä kuin pikkupoika”, PJG:n Pete-Jukka muistelee. Totta vieköön: Yksi hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat tavallista!

Testikuvat ja lisää suunnittelua
Raakaa työtä ja kuvaamista
Markkinointikuva voitti hopeaa Graphis -lehden Posters Annual 2014 kilpailussa USA:ssa. http://www.graphis.com/entry/4d2357ea-4b32-11e2-a2c9-f23c91dffdec/
Rauman Akku Oy on vuonna 1958 perustettu teknisen alan erikoisliike, jonka monipuoliseen valikoimaan kuuluu yli 30 000 nimikettä.

Pakettiauton tarrat

TV mainos

Asiakkaan kertomaa:

Pete-Jukka yllättää kerta toisensa jälkeen upealla visioinnillaan.

Taina Lammi, toimitusjohtaja, Rauman Akku Oy

asiakas
Rauman Akku Oy
kalusto
Nikon D2X ja D7000, Photoshop, aikaa, kahvia, pari hiirtäkin siinä tais mennä huonoon kuntoon :)
rooli
Suunnittelu, kuvaus ja kuvankäsittelyt
kiinnostaisiko katsoa

lisää töitä

Katso kaikki työt
otA
Yhteyttä!
kuka
Pete-Jukka?